Gratis fragt ved køb af min. 699,-

Sæby – Østkystens perle

Sæby – Østkystens perle er en meget besøgt ferie by med mange gode fiskemuligheder indenfor rimelig afstand. JC FISK er derfor blevet en “must go to” når man der på disse kanter. Rigtig mange af Jer, som har besøgt butikken gennem tiderne har også efterlyst en webshop, da vi har rigtig meget forskellig på hylderne – også noget de ikke har set andre steder.

Allerede i 2002 kaldte Jesper Sæby for Lystfiskernes Mekka og lige siden har han gjort alt for at fremme lystfiskeriet i vores område. Det har flere turist organisationer også fået øjnene op for og gjort en del for at tiltrække turister til vores område.

Vi har haft besøg af FISH & Fang og fik hele 8 sider i deres magasin. Jesper har været med i en film om lystfiskeriet på kysten og i åen, hvor det blev til en 25 minutters udsendelse, som blev vist på ZDF.

Endvidere har Jesper haft besøg af et team fra Scale Magazine, som var overvældet over mulighederne i Nordjylland. Dette resulterede i hele 18 sider, hvor de beskrev og roste vores natur og ikke mindst fiskeri. Derudover har Jesper givet interview til en del artikler i diverse magasiner. Næste opgave er et besøg fra Politikken, som vil sætte fokus lystfiskeriet i og omkring Sæby og så må vi ikke glemme Sæby’s 500 års købstads jubilæum, hvor vi også kommer med på en lille filmstrimmel om lystfiskeriet her.

Butikken er i gang med 24. sæson og i år fik vi endelig tid til at få lavet en webshop. Vi håber I vil tage godt i mod denne og benytte den flittigt.

De bedste hilsner Team JCFISK.