Gratis fragt ved køb af min. 699,-

Fiskeri i Sæby og omegn

Fiskeri i Sæby og omegn

Fiskeriet her sidst i marts begynder så småt at blive bedre. Åerne åbnede 1. marts, men kun med ganske få fangster af blanke fisk over målet. Den seneste uger er der kommet meldinger som fangster af fine blanke fisk i Uggerby Å og Sæby Å.

Nogen gange blive man “snydt” af disse blanke fisk. De ser fine ud, men når hovedet er det højeste på fisken, så er det fisk, som har været oppe og gyde i vinter og som ikke har fået “sul” på kroppen endnu. Rent kulinarisk er det heller ikke noget at skrive hjem om. Der er ikke noget ulovligt at hjemtage disse, men overvej lige om den burde sættes ud igen inden du “gokker” den…

Skrubberne begynder snart at komme tæt til kysten igen. Vi har noget af Danmarks bedste skrubbefiskeri i vores område. Et område, som er blevet udvidet med tiden, som lystfiskere har udforsket området. I “gamle dage” sagde man altid at fra molen i Sæby og Lyngså Strand var det bedste sted. Nu strækker området sig fra Bratten Strand i nord til Stensnæs i Syd.

Senere på året vil vi opdaterer kortet over fiskepladser, således du kan se de mange muligheder.

Hornfiskene komme også snart til at gæste vores vande, men mere om dem når tiden nærmer sig.

Er du til havfiskeri, så er der begyndt at ske noget ud for Hirtshals. Der er flere turbåde derovre, som er klar til at tage dig med på havet.

 

D. 26/03-2024 viste Guldkysten, ved Frederikshavn fra sin gode side af, det lykkes en erfaren lystfisker at fange 2 stålblank havørreder på hhv. 66 og 67 cm. Der er ligeledes blevet rapporteret mere end 15 havørreder fra vores område i perioden 23/03 – 28/03 – 2024

 

 

De bedste hilsner Team JCFISK