Gratis fragt ved køb af min. 699,-

Dansk laksepremiere

Som de fleste ved starter sæsonen efter lakse, i de vest vendte åer, den 16. april. Det er blevet til en tradition, ja nærmest helligdag, for rigtig mange laksefiskere.

Hvert år valfarter flere tusinde til åerne, hvor Skjern Å, Storåen og Varde Å nok er de mest besøgte. Åbningen er kendt udover vores landegrænser. Vi har mødt folk fra hele norden, samt Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Polen og Tyskland, som gøre sit til at fange en af de store flotte blanke laks, som findes i disse åer.

Chancen for en laks på +10 kg er tilstede og Jesper har selv været heldig at få en af disse på land – En rigtig flot kompakt fisk på 13,5 kg. Sidste år fanget Jesper en sand fighter på 8,4 kg – fanget i Skjern Å på orm.

Vi kan varmt anbefale folk at give det en chance. I år er ingen undtagelse – Vi skal afsted til premieren. Vi har endnu ikke besluttet hvilken å det bliver. Men nu hvor den evige “ballade” om krogstørrelser for ormefiskeri har nået et fornuft løsning, så er det hip som hap hvor man vil fiske.

Skjern Å er forsøgt at gøre til fluefiskernes mekka, men åen er yderst perfekt til både orme og spinner fiskeri. Der er mange nordenfjords fra, som giver det en chance og vil du vide mere om fiskeriet, så send en mail til jc@jcfisk.dk.

Knæk og bræk til alle den 16/4 og må I få flex på klingen.

De bedste hilsner Team JCFISK

 

Vores “lakse rig”